A Fresh and Clean Kitchen

 

 

Before

The client wanted an island and counter seating for the kitchen while maintaining access to the terrace door to the rear yard and deck. The space is narrow and clearances needed to be maintained. Previous homeowners had custom cabinets done in an adjoining room and it was important to have the kitchen done in a similar style.  They wanted the whole living spaces to be one.

After

We custom built and copied the door styles and hardware from the previous cabinets.  The fresh white cabinets with glass transom window cabinets lighten the area. New LED pot lights created a brightness that didn’t exist.  Fresh and clean looks. After completing the kitchen we did new dining room and living room furnishings to compliment.

Updating a builder kitchen of wood to a bright white and spacious area, required planning and space limitations required attention. Bringing the whole living space together was important. Counter seating with grey leather stools compliment the look.